top of page

livsgrupper

Välkommen till livsgrupp, en liten mindre grupp där vi lär känna varandra på djupet. Vi samtalar om tron, läser Bibeln och ber tillsammans. Det finns flera olika livsgrupper för ung som vuxen, så anmäl dig i formuläret längst ner så hittar vi en som passar för dig. 

Jesus for life

En grupp för dig som går i årskurs 5-7. Det är roliga aktiviteter och samtal om tron och Bibeln, allt för att lära känna varandra och lära oss mer och bli trygga i relationen med Jesus.

Onsdagar ojämna veckor 18:30-20.

Youthgrupp.jpeg
youth

Ungdomsgruppen är för dig som går högstadiet eller gymnasiet. Det är fika, roliga aktiviteter, och bibelstudium. Vi hjälper varandra att växa i tron genom gemenskap, samtal och bön. 

Onsdagar 18:00-20:00.

unga vuxna

För dig som gått ut gymnasiet men känner dig ung, runt 18-30 år. Vi umgås och pratar om tro för att hjälpa varandra att växa. Vi samtalar om söndagens gudstjänst och hur vi kan applicera det på våra liv, och sen ber vi för varandra.

 

Onsdagar ojämna veckor 19-21.

UngaVuxna_compressed.jpg
CounselingCoffee.jpg
vuxna

Det finns flera olika grupper för vuxna, vissa samlas i hemmen och andra i kyrkan. Generellt träffas vi onsdagskvällar ojämna veckor, men exakt tid är beroende på grupp.

gå med i livsgrupp

Vill du vara med i en livsgrupp? Skriv till oss så kan vi koppla dig med rätt ledare, utifrån din ålder och livssituation.

Tack för ditt meddelande!

bottom of page